Zonguldak'ın başarılı Beden Eğitimi öğretmenlerinden Turhan ÖZTÜRK okulumuz sınıf öğretmenlerine okul oyunları eğitimi verdi.

24.02.2022 199

Beden Eğitimi, ilkokul fiziksel etkinlikler derslerinin daha verimli geçmesini sağlamak için öğretmenlerimize bilgi, tecrübelerini paylaşan paylaşan Turhan ÖZTÜRK ögretmenimize teşekkür ediyoruz.

lkokul Fiziksel Etkinlik (İFET) ve Okul Spor Faaliyetleri için Okul İçi Tertip Komitesinin  SIRA ADI VE SOYADI GÖREVİ 1 SERVET ÇÜMEN MÜDÜR ya da MÜDÜR YARDIMCISI 2 ALİ ALSAN 1. SINIF ZÜMRE BAŞKANI 3 ABDULKADİR CIRIK 2.SINIF ZÜMRE BAŞKANI 4 AYŞE ÖZEL 3.SINIF ZÜMRE BAŞKANI 5 AHMET ALTUNTAŞ 4.SINIF ZÜMRE BAŞKANI   24-02-2022   24-02-2022