Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenlendi.

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenlendi.

05.10.2022 433

 

15 TEMMUZ OKUL GAZETESİ ÖZEL SAYISI İÇİN TIKLAYINIZ.

 

Geleceğin teminatı olan çocukları ve öğrencileri, millî, manevi ve insani değerleri ile tarihsel ve kültürel hassasiyetleri benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına saygılı ve devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş bireyler olarak yetiştirmek, okulumuzun öncelikli görevlerindendir. .

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinden askeri üniforma giymiş bir grup cuntacı terörist tarafından 15 Temmuz 2016´da Türkiye Cumhuriyeti devletini, demokrasiyi ve millî iradeyi hedef alan haince bir darbe girişiminde bulunulmuştur.

Milletimizin söz konusu vatan olduğunda gücünün, iradesinin ve kararlılığının çocuklarımıza ve gençlerimize öğretilmesi bir hakkın teslimi olacaktır.

Bu bağlamda, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk haftasında, okulumuzda ´15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma´ temasıyla öğrencilerin seviyesi dikkate alınarak okul programı ve etkinlikler yapılmıştır.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin demokrasi, millî birlik ve beraberlik, vatan sevgisi, yurt savunması ile şehitlik konularında farkındalığının artırılması hepimizin ortak sorumluluğudur.

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programı okulumuzda 3/B sınıf öğretmeni Orhan DAĞLI rehberliğinde öğrencileriyle çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Günün anlam ve önemi ile şiirlerin okunduğu program için öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.


05-10-2022

05-10-2022


05-10-2022