Okulumuz müdür yardımcılığı görevini Mustafa ALKAYA atandı.

03.10.2022 244

Okulumuz Müdür Yardımcılığına Mustafa ALKAYA atandı.

Mustafa ALKAYA kimdir?

1969 Yılında Muğla İli Milas İlçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Bafa İlköğretim Okulu'nda, liseyi Milas Lisesi'nde(1987) bitirdi. Trakya Üniversitesi Edirne Eğitim Yüksekokulu Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirip, aynı yıl içinde Zonguldak İli Eflani İlçesi Emirler Köyü İlkokulu'nda müdür yetkili sınıf öğretmeni olarak göreve başladı (1990). 1994 yılından itibaren çeşitli Zonguldak Merkez ilköğretim okullarında görev yaptı. 1998-2003 yılları arasında İl Eğitim Teknolojisi Formatörü olarak görev yaptı. 2012 yılında çalışmakta olduğu Gazi İlköğretim Okulu'nun dönüşümü sonucu Rüzgarlımeşe İlkokulu'na atandı. Eylül 2016 tarihinde Müdür Yardımcısı olara çalışmaya başladı.

14 Eylül 2017 tarihinde Mimar Sinan İlkokulu'na Müdür Yardımcısı atandı.

22 Haziran 2022 tarihinde ise okulumuz Karaelmas İlkokulu'na Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Karaelmas İlkokulu olarak okulumuzdaki yeni görevinde Müdür Yardımcımız Mustafa ALKAYA ya başarılar diliyoruz.