Okul tuvaletlerine kendi tasarımımız olan tuvalet kağıt tutucularını yerleştirdik.

06.01.2023 278

Öğrencilerimizin yaş seviyesi küçük olduğundan sürekli yerlerinden ıslak zemine düşen tuvalet kağıtları sorununu kendi tasarımımız ile velimiz Yıldırım ASLAN ile birlikte üretimini ve yerlerine montajını yaparak çözdük.

2 aydır ne yapabiliriz diye tasarımlar yaptığımız ürünleri paslanmaz krom malzemeden üreterek okul aile birliginden 1 kuruş masraf etmeden yerlerine taktık.

Emsal ürünlerin 1 tanesi 250 TL gibi bir miktar iken biz 12 tanesini bedelsiz okulumuza kazandırdık.

Değerli velim Yıldırım ASLANa  okulumuza destek olan tüm velilerim ve öğrencilerim adına bir kez daha tesekkür ediyoruz.

06-01-2023