Karaelmas ilkokulu 3/A sınıfı TEMA' nın ''AĞAÇ KARDEŞLİĞİ PROJESİ'' kapsamında eğitimler sonucunda belgelerini ve tohumlarını aldılar.

02.06.2021 367

Karaelmas ilkokulu 3/A sınıfı TEMA' nın ''AĞAÇ KARDEŞLİĞİ PROJESİ'' eğitimleri sonunda öğrencilerimiz sertifikalarını aldılar.

Karaelmas İlkokulu olarak Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) nın,  " Ağaç Kardeşliği" projesi kapsamında

okulumuz 3 A sınıfı öğretmeni Ahmet ALTINTAŞ ve öğrencileri  çevrimici platformla eğitim aldılar.

Türkiyenin 81 ilinden okulların katıldığı bu eğitime Zonguldak tan Karaelmas İlkokulu olarak katıldık ve ilk eğitimlerimizi tamamladık.

Sırada tohum yetiştirme ve çevre inceleme eğitimlerimiz var.

TEMA vakfının bu etkinlikler için gönderdiği materyaller için vakıf çalışanlarına ve İl temsilcimiz Hale SÖNMEZ Hanıma teşekkür ederiz.

10-04-2021

02-06-2021