Karaelmas İlkokulu Okulumda Hayat Var Projesi Kasım Ayı Etkinlikleri

2023 Eğitim Vizyonunda yer verilen "Gençlerin, eğitim öğretim süreçlerinde sosyal girişimcilikle tanışarak toplumsal problemlere çözüm arama motivasyonu kazanması ve ilgili beceri, araç ve ortamlarla desteklenmesi sağlanacaktır." Hedefi doğrultusunda İlkokul ve ortaokulda öğrenim gören öğrencilerimizin derslere yönelik motivasyon, ilgi, bilgi birikimlerini artırmak ve olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak; bu derslerdeki yeteneklerini ve bu derslerin gerçek yaşamlarındaki faydalarını keşfetmelerine yardımcı olmak; edindikleri deneyim ve öğrendikleri bilgileri, günlük yaşantılarında kullanmalarını ve uygulamalarını sağlayarak bu ders ve alanlara yönelik öz farkındalıklarının gelişimine katkıda bulunmak; ilgili derslerle ilişkili günlük yaşamda karşılaşılan problemleri çözmeye yönelik gerekli bilgiyi araştırma, keşfetme, yorumlama ve zihinde yapılandırma becerilerinin geliştirilmesini desteklemek amacıyla "Okulumda Hayat Var" projesi İl Millî Müdürlüğümüz tarafından başlatılmıştır.

KASIM AYI İNGİLİZCE ETKİNLİKLERİ NİHAL YAŞA TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

01.12.2021 430

01-12-2021